Another day gifts dari Nya.

Syukur aku masih lagi diberi peluang olehnya
Untuk aku mecari keberkatan, mencari keampunan dari dosa2 aku telah lakukan
Aku masih bernafas dengan kunian nikmat mu dan Kasih mu yang paling agung.

Tahun ni tahun agak mencabar bg aku,
Dengan keje tempat baru and pas 2 frust bercinta
Ha 2 dia sebenarnya ,frust bercinta 2 la main topic nya.

Sakitnya bkn kepalang hanya tuhan jer tahu
gelisah, x tenteram, fikiran lagi la x menentu
3 bulan berlalu tp aku masih lagi mcm 2.
Nampak muka relex jer, tp dlm hati sapa yg tahu….
Jenis aku mmg mcm 2, memendam rasa
Tp blog ni tempat aku luahkan perasaan
Padahal satu dunai boleh baca kan bila publish dekat cni
Poyo jer kan .

Baru-baru ni aku ada baca buku tulisan dari pahroi mohd juoi
Cukup memberi kesan ke hati
Mula2 aku start degan “Beduk di ketuk”
Tp kak Tina senior aku, slalu slh sebut “Ketuk di beduk” ngheee~~~

And plg latest tgh baca Tentang cinta,
Dari buku ni byk gila lah panduan
Tulisan yg sempoi2 jer, x heavy
Bab 17 aku rasa plg berkesan bg aku.
X igt tajuknya apa
Positifnya ,
allah hadirkan rasa kecewa untuk kita belajar dari kesilapan kita
Supaya kita x ulangi lagi.
Allah ptskan cinta antara manusia tp dia sambungkan cinta dengan nya
Yang mana cinta abadi, hakiki.
Aku x pandai sgt nak berkata2 tp
Kalau nak tau lebih lanjut, baca lah buku 2
Bagus sgt.

Anyway nak kene terima kasih kpd kak tina
Sebab dia yg mulakan aku baca buku
Sebelum ni aku mmg ckp liat nak baca buku, even ent.magazine

So kita jgn lah tgk yg negetifnya
Cuba cari positifnya.

Penat wei

damn tired. just wishing to have a good rest.

tonite kene stay back lagi sampai midnight like yesterday

esok ada lagi migration amwins from 8am-2 pm.

3 days non stop ni, bos looks worry. nasib badan.  

hari ni pon dah pening2 lalat, smalam tdo lambat.

wishing everything working smooth.

 

just hope still burden will disappeared as soon as possible.

need something that can release the stress.

miss my blogspot so much, tp malangnya office not allowed to the link.

 

 

 

in the edge of 25

A few years just pass, I’m 25 now already graduated and working with one of the bank. This is the 5th work since was graduated on June 2010 as intelligent system bachelor holder “job hopper”.
1. Status turn to single
2. Position analyst programmer
3. Property none
4. Dept a lot “my ptptn”
5. Will be doing, no idea except follow work routine
My workday’s routine:-
1. wake up at 7 am, take bath … get dress blab la blab la
2. Walk to LRT, reach office around 8.30am
3. Work, problem 3X
4. Go back 6.15++pm
5. Sleep at 11.00pm
6. Same thing repeat every day ….what a bored life….
Thinking of what have been trough, sometime fell the destiny over test me, make a joke of me, so pathetic am I ?
Just miss the old time, do not have to think over a problem so much. No commitment, no frustration less responsible. Just wish the time can be turn back.

past memo

yes till now i still miss him…

do admit it..

can’t deny…

can not lie my heart…

it is killing me

suprise

it was a year leave this blog.see 2 comment  on 2009  about sdk reader biometrik…

the project almost 3++ years. during tht time i was juz 19 goes to 20.

can’t believe it, i made it.. 2 pon nasib baik ada guide dr mr bos.

Adam Rafique (my lovely nephew)

DSC00756DSC00750DSC00759DSC00760

No idea what to do

The most bored day ever during this semester (11may2009). woke up at 11 something..then went for final year presentation….lot of thing to see nag to hear and 2 learn…. (using fuzzy,neuro,case base)…thing lots of reading to do,to discover……

nothing in my head now…..thinking of nothing….some kind of weird thing to do :-D, normally thinking of something,studying,n d most pressure thing is tried to finish up some project especially do the coding. and once u fulfill that,it gave u satisfaction.showing the result from your hard work….your hard work is worthies…

today think doing nothing…juz surfing the internet,chat with friend,update my blog…..waaaaaaaaaaaaaa. any body could give me a hand.give  me a help….”tell me what should i do”…but b4 this think a want this moment…and once u get it…it become like this…”human never satisfied”..alway have something in the mind. and hre i’m..updating my blog try to end up this bored day. hurmmmm

images