lots of thing went through….

the most busies semester ever…the most hav… oc time with friend ever…. the most contravensial relationship…banyak sangat berlaku sem ni..fell so tired.dengan projectnyer yg banyak… dengan krisis ngn kawan..dengan relationship yang baru nak ok…aku penat sgt……

this coming mei insyaallah aku kan dpt my first niece…don’t knw wht is my reaction..i never have a mei2 or die2 4. how i’m going 2 treat the baby…goshhh… can i handle it.i’m quite excited to wait her/him to be part of my small family…i can’t even imagine how’s the house gone looks like….”Baby is coming”

next week dah start final exem…huh…so fast kan..2semester almost finish…tinggal 2 sem lagi ang then insyaallah bakejeja la plak…and now i almost 22 “dah besar ke aku ni”, and tiap cuti jer,,,,der jer berita yang kwn nak kawin….and one more thing ,fifi dah der baby dah pon…but look at me..still act like a child…banyak main betul la.

since last 4 week, I’ve been so busy …very busy.sleep at morning… and yesterday is the peak time… have 2 test and 1 presentation + assignment to submit…nak pengsang rasernyer… tapi sabar jer lah…lps jer siapkan keje semalam terus tdo.koma terus,x sdar per… kul 9 baru terjaga… and last night was the most peacefull ninght ever compared  to last 4 week… dpt tdo tampa ganguan….thank god…nikmat sanagt.

talk bout my hunnybunny.. we both buzy sgt kebelakangan ni… dia bz dgn show dia, and aku buzy dgn keje2 aku… n u know wht dia der baut show kat tv9 on 21.i’m happy for him…glad coz he is doing something good and something he is interested… i’m happy 4 u…tapi awk jgn luper tanggungjawab awk untuk study….

today i juz lay on my bad nad working woth laptop…checking my mail,updating my blogg…i juz want 2 take a rest after squuzing my braint asspecially doing GA…ang i’m very proud of my self coz i could finish it and get the result…. after 2 weeks working on it…alhadulilah… i made it…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s